Vind et gavekort til en dansk sommerhusudbyder, værdi på 10.000 kr.

Vinderen/vinderne er fundet:

Maj-britt Olsen - Esbjerg
Kampagne beskrivelse of betingelser
Kampagneperiode: 17.05.2021 - 05.09.2021

Du deltager i konkurrencen ved at købe 3 pakker Libresse i Bilka eller føtex og sende et billede af din kvittering med teksten Sommerhus til 1919.  Det koster alm trafiktakst at deltage. Præmie består af et Sommerhusophold i DK 

I uge 37 bliver der udtrukket 1 vinder. Vinderen bliver kontaktet af Essity
Præmien er et gavekort til en dansk sommerhusudbyder og har en  værdi på 10.000 kr. Kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen starter den 17/5-2021 og afsluttes 5/9-2021 . Indsendelse af mms-kvitteringer dateret før og efter denne dato indgår ikke i konkurrencen. Du kan deltage lige så mange gange du har lyst – dog max. 1 gang pr. kvittering. Det koster alm.trafik takst at deltage.

Konkurrencen afholdes i Danmark. Alle personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage. Ansatte i Essity Danmark A/S og M-marketing ApS kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Essity Danmark. Har du spørgsmål til konkurrencen, kan du sende en mail på forbrugerservice@essity.com. Essity er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Der tages forbehold for, at Essity Danmark A/S kan foretage ændringer til konkurrencen hvis dette bliver nødvendigt.

Ved mistanke om snyd har Essity ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, acceptere du samtidig konkurrencebetingelser.
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Essity må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug af administration af konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil personoplysninger blive slettet. Essity vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger, herunder e-mailadresser. 
Eventuel præmieskat betales af Essity. Præmien er personlig og kan ikke overdrages eller udveksles mod kontanter