Køb Libero touch og vind CityCykel

Deltag i konkurrencen

Udfyld dit navn og mobil nummer, og upload et billed af din kvittering for at deltage i konkurrencen.
+45
Jeg acceptere Essityvind.dk privatlivspolitik og at mine data gemmes indtil konkurrencen er afslutet. Samt at mit navn må blive vist på essityvind.dk, hvis jeg vinder.

Vi her sendt dig en SMS

Vi har nu registeret dit køb og sendt dig en SMS med en 6 cifret kode.
Indtast koden herunder fot at verificere at det er dit nummer

TAK {Name}!
Du er nu med i konkurrencen

Vinderen/vinderne vil blive udtrukket uge 15 og offentliggjort her på hjemmesiden. Vinderen/vinderne får direkte besked.

Hilsen,
Essityvind
Kampagne beskrivelse of betingelser
Kampagneperiode: 13.09.2021 - 31.12.2021

Du deltager i konkurrencen ved at købe Libero i Bilka eller føtex og sende et billede af din kvittering til Essityvind@essity.com. Præmie består af en Cykel fra Bilka.dk eller føtex.dk.
I uge 2 2022 bliver der udtrukket 1 vinder. Vinderen bliver kontaktet af Essity.

Præmien er en Cykel til  en værdi af 4.000 kr.  Kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen starter den 13/9-2021 og afsluttes 31/12-2021 . Indsendelse af kvitteringer dateret før og efter denne dato indgår ikke i konkurrencen. Du kan deltage lige så mange gange du har lyst – dog max. 1 gang pr. kvittering. 

Konkurrencen afholdes i Danmark. Alle personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage. Ansatte i Essity Danmark A/S og M-marketing ApS kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Essity Danmark. Har du spørgsmål til konkurrencen, kan du sende en mail på forbrugerservice@essity.com. Essity er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Der tages forbehold for, at Essity Danmark A/S kan foretage ændringer til konkurrencen hvis dette bliver nødvendigt.

Ved mistanke om snyd har Essity ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, acceptere du samtidig konkurrencebetingelser.
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Essity må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug af administration af konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil personoplysninger blive slettet. Essity vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger, herunder e-mailadresser. 
Eventuel præmieskat betales af Essity. Præmien er personlig og kan ikke overdrages eller udveksles mod kontanter