Vind Baby Nest med Libero Touch

Vinderen/vinderne er fundet:

Andreea Dinca
Kampagne beskrivelse of betingelser
Kampagneperiode: 01.02.2022 - 29.05.2022

Du deltager i konkurrencen ved at købe Libero Touch og  sender et billede af din kvittering til Essityvind@essity.com. 
I uge 22 2022 bliver der udtrukket 1 vinder. Vinderen bliver kontaktet af Essity.

Præmien er en Baby Nest inkl. 10 pk. Touch bleer. Den kan ikke ombyttes til kontanter og konkurrencen starter den 1/2-2022 og afsluttes 29/5-2022 . Indsendelse af kvitteringer dateret før og efter denne dato indgår ikke i konkurrencen. Du kan deltage lige så mange gange du har lyst – dog max. 1 gang pr. kvittering. 

Konkurrencen afholdes i Danmark. Alle personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres eller værges samtykke for at deltage. Ansatte i Essity Danmark A/S og Onepage kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af Essity Danmark. Har du spørgsmål til konkurrencen, kan du sende en mail på forbrugerservice@essity.com. Essity er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Der tages forbehold for, at Essity Danmark A/S kan foretage ændringer til konkurrencen hvis dette bliver nødvendigt.

Ved mistanke om snyd har Essity ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Når du deltager i konkurrencen, acceptere du samtidig konkurrencebetingelser.
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til, at Essity må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug af administration af konkurrencen. Når konkurrencen er afsluttet, vil personoplysninger blive slettet. Essity vil hverken sælge eller på andre måder videregive personlige oplysninger, herunder e-mailadresser. 
Eventuel præmieskat betales af Essity. Præmien er personlig og kan ikke overdrages eller udveksles mod kontanter